This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Description
Botaninis pavadinimas Aronia melanocarpa
Pakuotės dydis 20 kilogramų
Minimalus užsakymo kiekis 20 kilogramų
Kilmės regionai Lenkija
Būsena Milteliai
Prieinamumas Didmeninė prekyba, privati etiketė
Kokybė Ekologiška
Galiojimo laikas 12-24 mėnesiai
Porcijos dydis 1 valgomasis šaukštas
Kategorija Džiovinti Vaisiai

 

 

 

Kitas garsus Aronijų uogų miltelių pavadinimas yra juodųjų aronijų milteliai. Šis lapuočių krūmas yra kilęs iš Šiaurės Amerikos rytų. Vėlyvą pavasarį krūmai daugiausiai naudojami kraštovaizdžiui gražinti dėl savo rudeninės, liepsnos spalvos lapų ir kreminės baltos spalvos gėlių su tamsiomis uogomis.

Juodosios aronijos milteliai yra gaminami iš sudžiovintų ir presuotų aronijos uogų, nuskintų specialioje organinėje aplinkoje. Sumalti aronijos milteliai neturi jokio skonio, bet pasižymi ugninga raudona ir violetine spalvomis. Dėl šios priežasties aronijos miltelius lengva naudoti kepinių, gėrimų ir jogurto spalvai bei aromatui sukurti.

Aronijų miltelių kilmė

Aronijų milteliams gaminti yra naudojamos 100% ekologiškos aronijų uogos. ES ir JAV yra auginamos organinės aronijų uogos, suteikiančios sėklų, minkštimo ir odelės be papildų ir pridėtinio cukraus.

Ankstyvieji JAV naujakuriai ir vietiniai gerai žinojo aroniją ir jos naudą, bet iki praėjusio šimtmečio ji čia nebuvo auginama komerciškai. Tačiau šis aromatingas vaisius yra labai populiarus vyno ir sulčių gamyboje Rusijoje, Rytų Europoje ir Danijoje.

Kaip naudoti aronijų miltelius

Aronijų milteliai tampa itin parankūs norint pridėti spalvos ir aromato į jogurtą, kepinius ir gėrimus.

Aronijų miltelių didmeninė prekyba

Susidomėjote aronijų miltelių įsigijimu iš didmenininko? Su žemais minimalaus užsakymo kiekiais ir konkurencingomis kainomis, „NutriBoost“ yra pirmaujantis aronijų miltelių tiekėjas Europoje.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our