Ryžių miltai yra gaminami iš aukštos kokybės sumaltų ryžių. Tai yra balto spalvos tipo ryžių miltai, gaminami pašalinus išorinį lukštą. Juos galite naudoti kaip alternatyvą kvietiniams miltams, nes juose nėra glitimo. Taip pat juos galite naudoti padažų tirštinimui.
Baltųjų ryžių miltų kilmė
Prieš 6000 m. prieš mūsų erą, Pietų Kinijoje ryžiai buvo užauginti pirmą kartą. Vėliau jie greitai plito Tailande, Indijoje ir Vietname. Indija ir Kinija yra atsakingos už 50% viso pasaulio ryžių auginimą. JAV daugiausiai ryžių paruošia Arkanzasas, Luiziana ir Kalifornija. Maždaug 1000 m. prieš mūsų erą ryžiai pasiekė Afriką, o tada – Graikiją. Vėliau, iš Europos jie buvo nuvežti į Braziliją. Dabar, Azija pagamina daugiausiai viso pasaulio ryžių. Azija taip pat daugiausiai jų ir suvartoja.
Kaip naudoti baltųjų ryžių miltus
Baltųjų ryžių miltus galite naudoti padažų tirštinimui, žuvies prieskoniavimui arba kepiniams, tokiems kaip duona, koldūnai, sausainiai ir t.t.
Baltųjų ryžių miltų didmeninė prekyba
„NutriBoost“ yra baltųjų ryžių miltų didmenininkas ir įvairių ingredientų tiekėjas. Tiekiame aukštos kokybės ingredientus konkurencingomis kainomis ir su žemais minimalaus užsakymo kiekiais.