Kakavmedžiai auga tropiniuose pasaulio regionuose ir augina vaisius, iš kurių išgaunamas kakavos sviestas. Sviesto šaltinis yra sėklų branduoliai, o sviestas toliau yra apdorojamas, kad įgautų savo įrudusią spalvą ir malonų kakavos aromatą – visai kaip šokolado.
Kakavos sviestas yra gryni augaliniai riebalai, išgaunami iš kakavos pupelių, ir yra visiškai natūralus. Kakavmedžio vaisiai yra kakavos ankštys, kurių viduje yra kakavos pupelės. Kakavos pupelių gauname ir iš kakavos ankščių, iš kurių gaminamas šokoladas. Sviesto gabaliukai atrodo kaip nedidelės monetos.
Kakavos sviesto kilmė
Kakavos sviestas geriausiai žinomas kaip ingredientas šokolade dėl savo lydymosi savybių ir konsistencijos. Tai yra iš kakavos pupelių išgaunamas natūralus produktas, turintis daug riebalų. Taip pat žinomas šokolado medžio pavadinimu, kilusiu iš Majų termino „Xocolatl“, reiškiančio „šokoladas“. Jis būna išblukusios geltonos spalvos, yra aukštos kokybės bei pasižymi apetitą keliančiu šokolado aromatu.
Kaip naudoti kakavos sviesto gabaliukus
Nors kakavos sviestas atrodo ir kvepia kaip šokoladas, jo skonis yra neutralus ir silpnas. Jis gali būti naudojamas tiek grožio produktams, tiek produktams be laktozės.
Kakavos sviesto gabaliukų didmeninė prekyba
Kakavos sviesto gabaliukų didmeniniais kiekiais įsigykite „NutriBoost“. Tikėkitės nedidelių užsakymo kiekių, konkurencingų kainų ir aukštos kokybės. Siūlome privačios etiketės ir didmenines pakuotes.