This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Description
Botaninis pavadinimas Cinnamomum Verum, Cinnamon Zeylanicum
Pakuotės dydis 20 – 25 kilogramai
Minimalus užsakymo kiekis 20 – 25 kilogramai
Kilmės regionai Indonezija, Madagaskaras, Šri Lanka
Būsena Milteliai
Prieinamumas Didmeninė prekyba, privati etiketė
Kokybė Ekologiška, Įprasta
Galiojimo laikas 12-24 mėnesiai
Porcijos dydis 2-4 gramai per dieną
Kategorija Žolelės ir prieskoniai

 

 

 

Vidinė ceiloninio cinamono žievė yra Cinnamon Zeylanicum šaltinis. Gerai žinomi Cinnamon Zeylanicum augintojai yra Madagaskaras, Šri Lanka ir Indija. Vienintelis istoriškai „tikruoju“ vadinamasis originalus ceiloninis cinamonas yra kilęs iš Šri Lankos. Nors kiti cinamonai taip pat kilę iš tos paties rūšies, jie yra laikomi „netikraisiais“ ir yra vadinami kasijomis. Jų kitokia kaina, todėl svarbu patikslinti, kokios rūšies reikia jums.

Ceiloninio cinamono miltelių kilmė

Cinamonas yra laikomas labai senu ir jis buvo naudojamas egiptiečių dar 2000 metais prieš mūsų erą. Cinamono medžių stiebai yra nupjaunami, o tada apdorojami nugramdant jų išorinę žievę. Dėl to vidinė žievė atlaisvėja ir yra suformuojama į lazdeles. Po to lazdelės yra kelias valandas džiovinamos ir supjaustomos į maždaug 10 cm ilgio lazdeles. Vėliau šios lazdelės yra sumalamos į miltelius.

Kaip naudoti ceiloninį cinamoną

Cinamono milteliai gali būti naudojami daug kur, pvz. desertuose ir aštriuose kokteiliuose. Skirtingos Cinnamomum rūšys yra cinamono miltelių šaltiniai. Azijoje cinamono medžius pagrinde augina Vietnamas, Kinija ir Indonezija. Cinamono milteliai taip yra naudojami dėl jų saldaus aromato, unikalaus ir aštraus skonio, kuris yra išgaunamas iš eterinio aliejaus vadinamo cinamono aldehidu.

Kad galima būtų išgauti cinamono, cinamono medis turi augti dvejus metus. Po dviejų metų, medis yra susmulkinamas į kelmus ir išdygsta daugybė mažų pumpurų. Kai šie ūgliai sustorėja ir subręsta bei siekia 2 colių skersmenį, išorinė stiebo žievė yra nuskutama iki atpalaiduoja medžio šerdį, o tada yra nugramdoma vidinė stiebo žievė. Tada vidinė žievė yra džiovinama ore, dideli jos lakštai yra pašalinami ir supjaustomi juostelėmis. Šios juostelės yra paverčiamos riestomis cinamono lazdelėmis ir vėliau džiovinamos orkaitėje arba po saule. Kai lazdelės yra pakankamai įrudę, jos yra paruoštos būti išsiųstos į viso pasaulio kampelius.

Kaip naudoti ceiloninį cinamoną

Mūsų siūlomi cinamono milteliai yra visiškai ekologiški ir tiesiog tirpsta burnoje, skleisdami šiltą, aštrų, saldų, aromatingą ir subtilų skonį. Galite juos naudoti tobuliems patiekalams gaminti. Jie gali būti naudojami vaisių patiekalams, saldžioms ir javų košėms. Originalus cinamonas gali suteikti nuostabų aromatą karštiems gėrimams, pvz. kavai ar arbatai.

Ceiloninio cinamono miltelių didmeninė prekyba

Esame ceiloninio cinamono miltelių didmenininkai, tad importuojame tiesiai iš šaltinių ir tiekiame daugybei prekės ženklų ir verslų Europoje. Bendradarbiaujant su „NutriBoost“ jūsų laukia konkurencingos kainos ir aukščiausia kokybė.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our