This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Description
Botaninis pavadinimas Curcuma longa
Pakuotės dydis 25 kilogramai
Minimalus užsakymo kiekis 25 kilogramai
Kilmės regionai Indija, Kinija
Būsena Geltoni milteliai
Prieinamumas Didmeninė prekyba, privati etiketė
Kokybė Ekologiška, įprasta
Galiojimo laikas 24 mėnesiai
Porcijos dydis 1 arbatinis šaukštelis
Kategorija Žolelės ir prieskoniai

 

 

 

Ciberžolių miltelius gauname iš Indijos, kur vyrauja karštas ir drėgnas klimatas. Tai – tobulas klimatas ciberžolių auginimui. Curcuma Longa augalo stiebas ir šaknys yra naudojami ciberžolių miltelių, turinčių stiprų aštrų skonį, gamybai. Milteliai yra geltonos arba oranžinės spalvos ir yra vienas iš daugiausiai naudojamų ingredientų pietų Azijoje.

Ciberžolių kilmė

Istorinė ciberžolių kilmė yra Azijoje, o augalas priklauso imbierų šeimai. Tai taip pat yra vienas iš geriausiai vertinamų prieskonių pasaulyje. Galų gale, ciberžolių milteliai taip pat yra vieni iš pigiausių pasaulio prieskonių.

Jų paklausa itin aukšta dėl žemos kainos, spalvos ir skonio. Jie taip pat naudojami drabužių dažymui. Hinduistai taip pat naudoja ciberžolę savo ceremonijose, kad pagamintų spalvotas pastas.

Dėl savo aštraus skonio ir spalvos, ciberžolės milteliai patapo būtinu ingredientu rizotams, kariams, tortams, sriuboms ir daugybei kitų patiekalų visame pasaulyje, o ypač – Azijoje, Europoje ir Afrikoje. Ciberžolė priklauso imbierų šeimai, todėl turi išskirtinį medžio ir gėlių aromatą bei skonį.

Kaip naudoti ciberžolių miltelius

Jie gali pieną paversti turtingu, šildančiu gėrimu. Ciberžolių miltelius galite naudoti sriubų ir karių skoniu pagerinti. Jie taip pat naudojami skrudintų daržovių pagardinimui

Ciberžolių miltelių didmeninė prekyba

„NutriBoost“ yra ciberžolių miltelių didmeninės prekybos įmonė Nyderlanduose. Mūsų prekę jau naudoja prekybininkai, importuotojai ir prekės ženklai. Pasirengę pajausti mūsų kokybę? Susisiekite su mūsų darbuotojais.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our