Pomidorų milteliams naudojami purškiant džiovinti pomidorai. Šie smulkūs milteliai yra padedami į spintelę po to, kai pomidorai yra sudžiovinami ir sumalami į miltelius. Pomidorai taip pat vadinami Lycopersicon, arba išvertus iš lotynų kalbos, vilko persikais. Ilgą laiką buvo manoma, kad pomidorai yra nuodingi. Jie turi gražius vaisius ir lapus. Šis augalas yra kilęs iš Europos, o jei tiksliau – Didžiosios Britanijos.
Pomidorų miltelių kilmė
Švieži pomidorai yra paverčiami į suspensiją, kuri yra džiovinama purškiant ir tampa pomidorų milteliais. Ant skystos mikstūros yra naudojamas džiovinimo purškiant metodas, dėl ko susidaro smulkūs pomidorų milteliai. Šiek tiek pakoregavus purškimo antgalį pomidorų milteliai turės vienodą konsistenciją. Produktas yra labai koncentruotas ir blyškios raudonos spalvos, tačiau gali būti padaromas ir ryškiai raudonu.
Kaip naudoti pomidorų miltelius
Miltelius galite naudoti daugybėje patiekalų sumaišius juos su vandeniu ir taip pasigaminę raudoną pomidorų pastą. Pomidorų milteliai gali būti naudojami daugybėje receptų kaip šviežių pomidorų pakaitalas, nes gali pagerinti patiekalų skonį. Jie pagerina šviežios salsos padažo skonį ir gali pridėti skonio beskoniams parduotuvėje pirktiems pomidorams.
Pomidorų miltelių didmeninė prekyba
„NutriBoost“ yra pomidorų miltelių didmeninės prekybos įmonė. Padedame kitiems prekės ženklams ir įmonėms pagerinti savo produktus su šiuo aukštos kokybės ingredientu. Domina kaina? Užpildykite mūsų kontaktinę formą ir gaukite pasiūlymą.