This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Description
Botaninis pavadinimas Beta vulgaris L.
Pakuotės dydis 25 kilogramai
Minimalus užsakymo kiekis 25 kilogramai
Kilmės regionai Italija
Būsena Milteliai
Prieinamumas Didmeninė prekyba, privati etiketė
Kokybė Ekologiška
Galiojimo laikas 18 mėnesių
Porcijos dydis 5 gramai per dieną
Kategorija Džiovinti vaisiai

 

 

Burokėlių milteliai yra prieinami didmeninėmis pakuotėmis maisto profesionalams. Kilę iš Italijos, mūsų siūlomi burokėlių milteliai yra visiškai gryni ir be jokių priedų. Jie yra sertifikuoti kaip 100% ekologiški.

Burokėlių miltelių kilmė

Burokėlių milteliams pagaminti yra naudojamas burokėlis. Beta vulgaris yra kitas burokėlių pavadinimas, ir jie priklauso burnotinių šeimai, kurie, iš esmės, yra senoviniai burnočių grūdai. Šie milteliai yra pagaminti iš burokėlio augalo šaknies, iš kurios į šonus auga daigai. Šaknis auga po žeme yra storos, tiesios ir kūginės formos. Burokėlis taip pat yra vadinamas raudonuoju burokėliu, sodo burokėliu, auksiniu burokėliu, stalo burokėliu arba cukriniu burokėliu.

Raudonieji ir baltieji burokėliai Italijoje buvo auginami jau senovėje ir tik vietiniai ūkininkai gebėjo užveisti burokėlius šalia Viduržemio jūros krantų. Kiti ūkininkai augindavo kitokių rūšių burokėlius, ypač paprastuosius (ang. „Chard“). Dėl šių priežasčių matome plačią burokėlių spalvų ir formų gamą. 

Burokėlis yra saldžiausia iš visų daržovių, nes jo sudėtyje yra aukščiausias cukraus lygis. Dėl to, žmonės burokėlius naudojo kaip saldiklio pakaitalą. Burokėlio milteliai ir sultys yra naudojami kitose sultyse, skirtingo maisto dažymui, skonio suteikimui salierams ir morkoms. Burokėlio universalumas daro jį dažnai miltelių pavidalu naudojama daržove.

Kaip naudoti burokėlių miltelius

Jei norite kasdien vartoti burokėlių miltelius, galite suvartoti iki 5 arbatinių šaukštelių. Tačiau pradedantiesiems vartotojams rekomenduojama vartoti mažą miltelių dozę. Geriausias būdas naudoti burokėlių miltelius yra suvartoti pusę dozės iš ryto prieš sportą, o kitą pusę – po vakarienės. Burokėlių milteliais galite mėgautis įmaišydami juos į sultis ar glotnučius arba užsibarstę ant maisto.

Abiejų skonių burokėlių milteliai yra stiprūs ir geriausiai tinka kepant ir gaminant. Pridedant burokėlių miltelių į savo gėrimus ir glotnučius, į juos pridedate tikro gėrio. Kitas puikus būdas yra naudoti juos kepiniuose, kad natūraliai juos nudažytumėte.

Burokėlių miltelių didmeninė prekyba

Kaip burokėlių miltelių didmeninės prekybos įmonė, „NutriBoost“ tiekia daugybei Europoje pirmaujančių prekės ženklų ir tiekėjų. Siūlydami konkurencingas kainas ir lankstumą, aptarnaujame savo klientus pralenkiant jų lūkesčius.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our