This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Description
Botaninis pavadinimas Cocos nucifera
Pakuotės dydis 10 kilogramų
Minimalus užsakymo kiekis 10 kilogramų
Kilmės regionai Indonezija, Šri Lanka, Filipinai
Būsena Traškučiai
Prieinamumas Didmeninė prekyba, privati etiketė
Kokybė Ekologiška, įprasta
Galiojimo laikas 24 mėnesiai
Porcijos dydis 0.7 uncijos
Kategorija Džiovinti Vaisiai

 

 

 

Švieži kokosai yra supjaustomi į mažus gabalėlius ir į traškučio storio pusmėnulius. Po to, jie yra pakepinami iki kol tampa auksaspalviais traškučiais. Jie visai kaip anakardžių riešutai – pakepinus negali jiems atsispirti. Galite šiais skaniais kokosų traškučiais mėgautis kartu su užkandžių mišiniais, vaisiais ir jūros gerybėmis. Taip pat juos galite dėti į savo salotas.

Ekologiški kokosai yra surinkti rankomis, tuomet jie yra perkeliami į apdorojimo skyrių. Šiame skyriuje jie yra apžiūrimi ir apžiūros nepraėję kokosai yra pašalinami. Šiame procese visi kokosai visų pirma yra nulupami. Lieka tik baltas kokosų minkštimas. Minkštimas yra perkeliamas ant konvejerio tarkavimui. Sutarkavus, minkštimas yra džiovinamas orkaitėje, kad iki nustatyto lygio būtų pašalinta drėgmė. Išdžiovinus, kokosas praeina pro daugybę filtrų, kad būtų palaikomas vienodas dydis ir būtų išvengiama sulipimo. Tuomet ateina laikas šiuos nesaldintus kokosų traškučius švelniai kepinti.

Kaip naudoti kepintus kokosų traškučius

Šiuos tobulai pakepintus kokosų traškučius galite naudoti su jogurtu, granola, šviežiomis salotomis ar net dėti į keksiukų receptus. Kepintais kokosų traškučiais galite mėgautis kaip užkandžiais arba pateikti juos su ledais.

Kepintų kokosų traškučių didmeninė prekyba

Gaukite savo kepintus kokosų traškučius iš tokios didmeninės įmonės Europoje kaip „NutriBoost“. Galite pradėti įsigydami 10 kilogramų arba, jei reikia, pirkite konteineriais.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our