This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Description
Botaninis pavadinimas Cocos nucifera
Pakuotės dydis 10 kilogramų
Minimalus užsakymo kiekis 20 kilogramų
Kilmės regionai Šri Lanka, Filipinai
Būsena Baltos kietosios medžiagos
Prieinamumas Didmeninė prekyba, privati etiketė
Kokybė Ekologiška, įprasta
Galiojimo laikas 12 mėnesių
Porcijos dydis 0.7 uncijos
Kategorija Džiovinti vaisiai

 

 

Išdžiovinome žalias kokosų drožles, kurios buvo užaugintos ekologiškame ūkyje. Kokosų drožlių ir kitų kokosų produktų šaltinis yra baltas kokoso riešutų minkštimas. Pirmiausia, baltas kokosų minkštimas yra visiškai išdžiovinamas karštame ore ir tuomet yra suskaldomas į smulkius gabalėlius, kad būtų išgautos kokosų drožlės. Sudžiovinti jie dar kartą susmukinami, kad būtų gaunami ploni gabaliukai. Šie ploni gabaliukai yra kepami tyrame kokosų aliejuje, kad būtų gaunamos kokosų drožlės. 

Kokosų drožlės yra populiarios visame pasaulyje, ypač vakaruose. Dažniausiai jos yra kepamos saulėgrąžų arba rafinuotame palmių aliejuje. Rafinuoti aliejai nėra tinkami kūno cholesteroliui. Cholesterolio baimės galite atsikratyti kepindami žalias kokosų drožles ypač tyrame kokosų aliejuje, kad gautumėte kepintas kokosų drožles. Kad galėtumėte mėgautis savo užkandžiais, į šias kepintas kokosų drožles nėra pridėta jokių saldiklių. Kokosų drožlėms gaminti yra naudojami švieži kokoso riešutai, kurie yra susmulkinami drožlėmis ir supakuojami tiesiai į šviežias pakuotes.

Kokosų drožlių kilmė

Palmės medis yra žinomas kaip gyvybės medis. Ant jo auga svarbus vaisius, vadinamas kokosu. Kokoso viduje yra baltas minkštimas. Kokosus užaugina palmės medžiai, kurie įprastai auga tropinėse vietose. Kokosai turi kietą rudą lukštą, kuris apsaugo jų baltą minkštimą. Kokosai yra labai populiarūs kokosų pieno ir aliejaus gamyboje. Tačiau daugybė žmonių iki šiol mąsto, ką daryti iš kokoso minkštimo.

Džiunglėse ir miškuose, kai kokosai sunoksta, jie nukrenta ir auga. Palmių medžiai taip pat yra auginami ir komerciniais tikslais tropinėse vietovėse. Drupos yra vieni iš dažniausiai auginamų riešutų, turinčių ovalias sėklas, stiprią plutą ir kietą lukštą.

Kaip naudoti kokosų drožles

Puikus būdas kokosų drožles berti ant salotų. Kokosų drožlės taip pat suteikia unikalų skonį neapdorotoms ir žaliosioms daržovėms, Azijos įkvėptiems ryžiams, riešutų padažui, daržovėms, sojų varškei ar ant grilio keptai vištienai. Galite pridėti subtilaus skonio kariui, salotoms, granolai, kepiniams ir kt.

Žalių kokosų drožlių didmeninė prekyba.

Gaukite savo žalias kokosų drožles iš tokios didmeninės įmonės Europoje kaip „NutriBoost“. Galite pradėti įsigydami 10 kilogramų arba, jei reikia, pirkite konteineriais.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our