This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Description
Botaninis pavadinimas Chenopodium quinoa
Pakuotės dydis 20 kilogramų
Minimalus užsakymo kiekis 20 kilogramų
Kilmės regionai Peru
Būsena Beveik balti milteliai
Prieinamumas Didmeninė prekyba, privati etiketė
Kokybė Ekologiška, įprasta
Galiojimo laikas 12 mėnesių
Porcijos dydis ¼ puodelio
Kategorija Miltai

 

 

 

Bolivinė balanda yra žinoma kaip žolinis augalas ir grūdinė kultūra su valgomomis sėklomis, pagrinde auganti Pietų Amerikoje. Bolivinės balandos sėklos arba grūdai neturi glitimo ir yra laikomi pseudo-javais.

Bolivinės balandos miltų kilmė

Pirmą kartą bolivinė balanda buvo kultivuojama maždaug prieš 7000 metus Anduose. Dėl to ji yra laikoma senovės grūdu ir itin svarbiu maisto produktu dar prieš Kolumbo erą. Po ispaniškojo ieškojimo, bolivinė balanda buvo apleista, nes ispanai galvojo, kad tai indiškas maistas.

Bolivinių balandų kultivavimas buvo populiariausias XX amžiaus pirmojoje pusėje. Dabar ji yra kultivuojama nuo Andų regiono iki JAV šiaurės vakarų ir Kanados. Nuo 2017m. rugsėjo iki 2018m. bolivinė balanda buvo nurodyta kaip ingredientas maždaug 255 komerciniuose produktuose, įskaitant kepinius.

Šių mažyčių pseudo-javų auginimo regionas yra Andai. Bolivinių balandų sėklas galima naudoti tiek žalias, tiek pakepintas.

Kaip naudoti bolivinių balandų miltus

Apskritai, bolivinių balandų miltai yra maišomi su kitais miltais ir naudojami daugybėje produktų, pvz. desertuose, duonoje, konditerijoje ir kituose kepiniuose. Bolivinių balandų miltai yra arba kepinti, arba skrudinti. Yra įprasta naudoti maždaug 20% ir maišyti su kviečių miltais blynų, desertų, duonos ar sausainių gamybai.

Bolivinių balandų miltų didmeninė prekyba

Bolivinių balandų miltus teikiame kaip didmeninės prekybos įmonė. Geros kainos, aukšta kokybė ir įvairus asortimentas. Užpildykite mūsų kontaktinę formą ir gaukite specialų pasiūlymą.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our