Mūsų kokosų cukrus, kilęs iš Indonezijos, yra visiškai ekologiškas. Karališkosios kokosų palmių gėlės gamina kristalizuotą nektarą, kuris yra naudojamas saldžiam kokosų cukrui gaminti. Tai bus nepriekaištingas priedas jūsų sultims, kepiniams, naminiam musliui, padažams, desertams, kavai ir košėms.
Nuskintų kokoso palmių gėlių daigų sultys yra kokosų cukraus šaltinis. Pietrytiniuose Azijos regionuose jis naudojamas kaip saldiklis jau tūkstančius metų. Kad gautų žiedų nektaro cukraus, ūkininkai švelniai nuskina gėlių žiedus užlipę į medį. Nuėmus nektarų derlių, jis yra perkeliamas virimui virduliuose. Šio proceso metu nektaro drėgmė tampa maža, o tai leidžia jam sukietėti. Mišiniui atšalus, kristalinė plyta yra sutarkuojama.
Nors ir vadinamas kokosų žiedų cukrumi, jis neturi tipinio kokosų skonio. Jis atrodo kaip vidutiniškai ar šviesiai rudas kristalinis cukrus, o jo skonis kaip karamelės su salyklo poskoniu.
Kaip naudoti kokosų žiedų cukrų
Kokosų žiedų cukrus yra visiškai ekologiškas ir, visai kaip įprastas baltas cukrus, turi saldų skonį, tad puikiai tiks glotnučiams, kreminiams desertams ir kitiems saldiems patiekalams. Kokosų žiedų cukraus skonis yra daug intensyvesnis nei balto cukraus, todėl maloniam saldžiam skoniui sukurti užteks minimalaus cukraus kiekio. Jis gali būti naudojamas kaip saldiklis kavai arba kad pridėtų įdomaus skonio jūsų gėrimams. Jo populiarumas džemų, vaisių salotų, kokteilių ir vaisių gaminimui auga itin greitai.
Kokosų žiedų cukraus didmeninė prekyba
Esame kokosų žiedų cukraus didmenininkai, tad importuojame tiesiai iš šaltinių ir tiekiame daugybei prekės ženklų ir verslų Europoje. Bendradarbiaujant su „NutriBoost“ jūsų laukia konkurencingos kainos ir aukščiausia kokybė.