This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Description
Botaninis pavadinimas Euterpe precatoria, Euterpe oleracea
Pakuotės dydis 5 kilogramai
Minimalus užsakymo kiekis 10 kilogramų
Kilmės regionai Brazilija, Bolivija, Kolumbija
Būsena Milteliai
Prieinamumas didmeninė prekyba, vardinis prekės ženklas
Kokybė Ekologiška
Galiojimo laikas 24 mėnesiai
Porcijos dydis 2-3 gramai per dieną
Kategorija Super maisto produktų

 

 

 

Aprašymas:

Su maistu dirbantiems specialistams mūsų Acai milteliai yra siūlomi didmeninėmis pakuotėmis. Siūlome organinius Acai miltelius, kurie yra džiovinti šaltyje. Pirmaujančios Acai miltelių gamintojos yra Kolumbija, Brazilija ir Bolivija. Mūsų produktas yra 100% grynas ir neturi jokių priemaišų. Atsižvelgdami į mūsų klientų reikalavimus, Acai miltelius tiekiame visame pasaulyje skirtingomis pakuotėmis ir prieinamomis kainomis.

Acai miltelių kilmė:

Sauso ir karšto sezono, trunkančio nuo gegužės iki lapkričio, metu, Acai medžio vaisiai yra nuimami. Vietiniai atrado, kad šie vaisiai yra vertinga mitybos dalis, todėl sezono metu išgeria apie 2 litrus vandeniu praskiesto Acai minkštimo gėrimo per dieną. Vienas Acai medis gali užauginti beveik 1000kg vaisių, o vienas vaisius sveria kelis gramus. Acai palmė yra Acai vaisių šaltinis, o jo kilmės šalys yra Pietų Amerikos valstybės, pvz. Brazilija ir Peru. Vaisius yra nedidelis, juodos arba tamsiai violetinės spalvos. Šio violetinio vaisiaus forma yra apvali, o perimetras – 1 colis. Jis auga ant šakų kekėmis, susidedančiomis iš 500-900 uogų. Šis vaisius yra pavadintas pagal vietinę Amazonės upės legendą ir yra kilęs iš Portugališkos tupių kalbos žodžio ïwaca’i, reiškiančio verkiantį ar vandenį leidžiantį vaisių, adaptacijos. Be kitų Amazonės vaisių, Acai uogos yra dar vienas tradicinis, itin svarbus vietinių maistas, kuris labai išpopuliarėjo už šio regiono ribų devintojo dešimtmečio viduryje.

Šaltyje džiovintų Acai uogų milteliai:

Acai minkštimo džiovinimo procese privalo būti vakuumas, kuriame laikoma –40°C temperatūra. Ši procedūra pašalina vandenį ir yra vadinama sublimacija. Jei Acai uogos yra perdirbamos kitokiu konservavimo metodu, iš jų bus išgaunami šlykštūs rudi milteliai. „NutriBoost“ siūlo geriausius šaltyje džiovintų Acai uogų miltelius.

Kaip naudoti Acai uogų miltelius

Acai uogų milteliai yra vienas iš pagrindinių sulčių, glotnučių ir jogurto ingredientų. Jie taip pat gali būti barstomi ant ledų, desertų ar salotų. Tai yra tiesiai iš spaustų, džiovintų ir šaldytų organinių Acai uogų sulčių išgrynintas produktas. Milteliai yra saldūs ir gali puikiai papildyti sultis, glotnučius ir pusryčių patiekalus.

Šaltyje džiovintų Acai uogų miltelių didmeninė prekyba

Kaip šaltyje džiovintų Acai uogų miltelių didmeninės prekybos įmonė, „NutriBoost“ siūlo konkurencingą kainą. Mūsų šaltyje džiovintų Acai uogų miltelių klientai yra platintojai, didmenininkai, importuotojai ir tiekėjai.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our